Een speciale editie met de
gedeelde creatieve energie van
Vespa en Sean Wotherspoon


SEAN WOTHERSPOON VOOR VESPA


Sean Wotherspoon X Vespa Limited Edition

De samenwerking tussen Sean Wotherspoon en Vespa heeft ook geleid tot een capsulecollectie coole streetwear, bestaande uit vier T-shirts en een trainingspak in klassieke vintage stijl, speciaal ontworpen voor fashion lovers.  

Hiermee wil de ontwerper meer kleur op straat brengen, zoals hij dat ook heeft gedaan met zijn versie van de Vespa Primavera die levendige kleurcontrasten aan de typische Vespa-stijl toevoegt. 

Daarnaast heeft hij deze Limited Edition-versie voorzien van opdrukken die op een eigentijdse manier de geavanceerde techniek van deze hippe scooter benadrukken, waarbij het Vespa-logo wordt geflankeerd door de tag van de ontwerper.
 


“Who’s ready for the craziest Vespa they ever seen?!?”


Met die woorden kondigde Sean zijn samenwerking met Vespa aan op zijn Instagram-pagina. Het was een treffende beschrijving van de mix van ongelijksoortige materialen, zoals metaal, plastic, fluweel en rubber, en de explosie van kleuren in de sfeer van jaren 80 die samen een perfecte weerspiegeling vormen van Vespa's vintage-karakter.

Opvallende kleurencombinaties zoals geel met rood of donkergroen en aquamarijn, de zadelbekleding van bruin ribfluweel en de rode kunststof voetplaat komen samen in een speelse melange van kleur en stijl, aangevuld met geraffineerde chroomdetails, de witte 'stropdas' op het voorscherm en het karakteristieke stalen plaatwerk.
En als een echte straatartiest heeft hij natuurlijk ook zijn tag op achtergelaten: op de zijkant van het zadel en op het voorscherm, waar het pal onder het klassieke witte Vespa-logo prijkt.

Primavera Sean Wotherspoon - 50, 125 cc

ONTDEK ZIJN UNIEKE KENMERKEN