ORIGINELE ONDERDELEN

 

Aleen degenen die uw scooter ontworpen en gebouwd hebben kunnen de beste kwaliteit garanderen als een onderdeel vervangen moet worden, zelfs waar het het kleinste onderdeel betreft. Originele Piaggio reserve onderdelen en accessoires zijn ontwikkeld samen met uw scooter en nauwgezette controle processen garanderen de hoogste kwalteits standaard.

 

Daarom bieden originele Piaggio onderdelen en accessoires u de maximale veiligheid en betrouwbaarheid, gecombineerd met prestaties en comfort. Kiezen voor orginele onderdelen en uw vertrouwen schenken aan geautoriseerd Piaggio personeel verzekert u van onderhoudswerkzaamheden die uw scooter op het zelfde kwaliteitsniveau brengen als op de dag dat het de fabriek verliet.

 

NEEM GEEN RISICO. VRAAG UITSLUITEND OM ORIGINELE PIAGGIO ONDERDELEN

 • MILIEU

  De originele Piaggio onderdelen worden ontworpen en geproduceerd op een manier die zo min mogelijk schadelijke invloed te hebben op het milieu: lager verbruik, maximale efficiëntie.

 • COMFORT

  Reizen op een relaxte en veilige manier is ook mogelijk dankzij de garantie die originele onderdelen geven.

 • VEILIGHEID

  Het regelmatig laten controleren van uw voertuig is essentieel voor de veiligheid. Ieder afzonderlijk onderdeel draagt bij aan het veiliger en betrouwbaarder maken van uw scooter.

 • PRESTATIES

  Motor prestaties hangen direct samen met sommige onderdelen die, na verloop van tijd, de prestaties kunnen verminderen. Originel onderdelen garanderen een maximale efficiëntie over een langere tijd.

 • PERSONALISATIE

  Om het hoogste niveau van personalisatie en design te garanderen kiest u voor de producten die onze ontwerpers hebben ontwikkeld. Om uw stijl en die van uw scooter of motor the benadrukken.

Top