GTS SUPER, de sportieve Vespa.

Vastberaden, karakter en prestatie.

SUPER DYNAMISCH

Vespa laat zijn meest dynamische spirit zien in de GTS Super, een voertuig waarin het Vespa design gecombineerd wordt met sportieve details, zoals de grill aan de rechter zijkant, de nieuwe zwarte velgen, de speciale stuurcover, het analoge en digitale dashboard met rode achtergrondverlichting, de briljante 125cc motor en de krachtige 300cc motor, de krachtigste van alle Vespa's. Aan de GTS Super wordt - vooral in de SuperSport uitvoering - aan de styling, comfort en veiligheid een nieuw hoog niveau van sportiviteit toegevoegd, waardoor zij de sportive erfenis van modellen als de  Vespa GS 150 uit 1955, de Vespa 180 SS uit 1965 en de T5 "Pole Position" uit 1985 uitbreidt.

TECHNOLOGIE & VEILIGHEID

Het ABS-remsysteem en de ASR-tractiecontrole, exclusief van de Piaggio-groep, maken de Vespa GTS Super ideaal voor zowel stadsverkeer als touren, zelfs lange afstanden is het genieten met totale comfort, zowel privé als zakelijk. Het vergrendelen van het wiel bij het remmen op een natte wegdek is meestal het ergste gevaar voor scooterrijders. De aanvulling van het ABS-beveiligingssysteem zorgt ervoor dit risico te voorkomen en ervoor te zorgen dat al uw reizen plezierig en volledig veilig zijn.

GTS SUPERSPORT

Er is ook een Vespa GTS Super in de SuperSport Specical Series, een combinatie van grit, karakter en prestatie. De GTS SuperSport is in feite de meest agressieve Vespa in het hele gezin. De sportieve achtergrond wordt onmiddellijk verklaard door de Titanium Gray kleur- en esthetische eigenschappen zoals het zwarte zadel en speciale graphics. En ook de carrosserie, de metale ziel van de Vespa, is gestreept met persoonlijkheid: de opvallende horizontale grill aan de rechterkant is een duidelijke toespeling op de mooiste Vespa’s uit het verleden en geeft een sportieve uitstraling aan het profiel van het voertuig. En voor maximale veiligheid, is er ABS / ASR systeem voor- en achterschijfremmen.

DETAIL VAN SOCIALE MEDIA

Zie de Vespa GTS Super door de ogen van hen die er één hebben. Klik op één van de bezienswaardigheden.

DEEL UW AANDACHTSPUNT
Gebruik #vespasprint #details
op Instagram
Vespa GTS Super

After a tiring day at work, seeing you make my day :) #VESPAGTSSUPER #VESPA

@kenneth73

ACCESSOIRES, KLEDING EN GADGETS

Tassen windschermen, antidiefstal producten, chromen accessoires. 

Alles voor uw Vespa vindt u hier.

ONTDEK ALLE ACCESSOIRES WINKEL IN DE OFFICIËLE SHOP
Top