PRIMAVERA-GEVOEL

Grijp het plezier in het leven

'S WERELDS MEEST ICONISCHE TWEEWIELER

De eerste versie van wat snel een tijdloze klassieker zou worden, werd gelanceerd in 1968 - en het was een echte revolutie. Jeugdig, wendbaar, innovatief, veilig en milieuvriendelijk: de Vespa Primavera was toen, net als nu, een echte ster in zijn tijd. En de revolutie gaat door: de nieuwe Vespa Primavera biedt nog meer veiligheid, comfort en stijl, plus de nodige extra's en speciale versies.

GEFELICITEERD MET JE VERJAARDAG, PRIMAVERA!

In 1968 bestormde de Vespa Primavera de markt als een frisse lentewind, in een tijd waarin de wereld schreeuwde om verandering. Nu viert de 50th Anniversary-versie die bijzondere periode met twee nieuwe kleurstellingen in lichtblauw en bruin met bijpassend zadel, elegante grijze wielspaken en natuurlijk het onmiskenbare logo op de voorzijde. De Vespa Primavera 50th Anniversary-uitvoering is er in 50cc-viertakt- en 125cc-versies, beide met een i-get-motor.

DE REVOLUTIONAIRE GEEST LEEFT VOORT

Er is veel nieuws te bespreken, maar laten we beginnen met de wielen: ze zijn van aluminium en worden gekenmerkt door een markant nieuw vijfspaaks-design. Ze meten nu allebei 12 inch voor nog meer stabiliteit, veiligheid en grip op alle soorten wegdekken. Verdere verhoging van de veiligheid is er in de vorm van LED-verlichting, niet alleen het achterlicht, maar ook de koplamp. De 125cc- en 150cc-versies zijn voorzien van Bike Finder en met afstandbediening te openen zadel.

WAT IS JE STIJL?

Naast de beroemde Touring-versie - gekenmerkt door zijn verchroomde bagagerek, geïnspireerd door zijn oorspronkelijke reiskarakter - is er nu het Vespa Primavera S-model, een sportieve uitvoering met veel uitstraling. Met zijn geheel digitale dashboard op de 125cc- en 150cc-versies is er een vloeiende communicatie gegarandeerd tussen scooter en rijder via het Vespa Multimedia Platform, dat het 4,3 inch grote TFT-kleurenscherm verbindt met je smartphone.

DETAILS VANUIT SOCIALE MEDIA

Zie de Vespa Primavera door de ogen van degenen die er een bezitten. Klik op een detail dat je interesseert.

DEEL JE DETAILS
Gebruik#vespaprimavera #details
op Instagram
Vespa Primavera

Wouldn't it be great if we had a vespaprimavera to use on ?

@munoz_j
Top