Vespa Elettrica

DE ELEKTRISCHE DAME

DIT IS DE VESPA ELETTRICA

Elektrische mobiliteit zal nooit meer hetzelfde zijn. Zie hier de Vespa Elettrica, een stijlvolle interpretatie van de wens voor een nieuwe relatie tussen voertuig, milieu en technologie.
Deze scooter biedt een uitstekende gasrespons, een gemakkelijk en plezierig rijgedrag en tot 100 km onafgebroken actieradius dankzij een lithium-ion batterij en een systeem dat bewegingsenergie terugwint tijdens het afremmen. Het kloppende hart van de Vespa Elettrica is een stille, technologisch geavanceerde krachtbron.

BEZOEK DE MINI-SITE

THE SOUND OF SILENCE

De Vespa Elettrica rijdt niet alleen zonder schadelijke emissies te veroorzaken, maar is ook geheel stil, of je nu in de eco-power saving modus rijdt of dat je het volle potentieel van de motor gebruikt.
Het is duidelijk de verstandige keuze om het tumult van de stad te verkleinen en de leefbaarheid te verbeteren.

EENVOUDIG IN GEBRUIK

De Vespa Elettrica biedt enorm veel rijgemak. In het bagagevak onder het zadel passen twee speciaal ontworpen helmen, bovendien vind je er de laadkabel, die je met een normaal stopcontact of een publieke laadpaal kunt verbinden. De batterij laadt in 4 uur op* en heeft net als de motor zelf geen onderhoud nodig.
*minimum laadtijd op 220V

ALTIJD VERBONDEN

Het digitale 4,3 inch kleuren TFT scherm toont alle rijparameters en biedt ritstatistieken waarmee je je rijstijl kunt verbeteren. Het Vespa Mia systeem, dat door de Piaggio Groep is ontworpen, maakt volledige connectiviteit tussen het voertuig en de smartphone mogelijk. Via Bluetooth en een speciale app verandert het display in een uitbereiding van je smartphone. Je kunt dit systeem bedienen zonder je handen van het stuur te halen. Zo kun je oproepen beantwoorden, meldingen zien, stemcommando's geven en zelfs je muziek uitkiezen. De app bewaart ook de parameters en de laatste locatie van je voertuig.

EEN TOTALE LOOK

Creëer een allesomvattende elektrische ervaring door te kiezen voor de kleur "electric blue". Of je kiest voor een van de andere vijf beschikbare kleuren. En ook dan zijn er nog meer dan genoeg mogelijkheden om je scooter te personaliseren met details als beenschildlijsten, claxon-cover decoraties, velgbiezen, logokaders en zadelstikwerk.
Het zijn tenslotte de details die het echte verschil maken. Kies jouw eigen combinatie van accessoires en maak je Vespa Elettrica helemaal uniek.

Top