(Vespa 946)RED

Samen #endAIDS

Vespa is trots partner te zijn van (RED)®

Red vertegenwoordigt de passie die wij en elke (VESPA 946) RED Euro 4 eigenaar hebben om een ​​einde te maken aan AIDS. Vespa en (RED) ® hebben samengewerkt en reizen samen naar een wereld waar geen baby met HIV geboren wordt. Het is de realisatie van onze eerste AIDS Free Generation in meer dan 30 jaar.

 

Bezoek (Vespa946)RED website

ZORGEN

Voor elke verkochte (VESPA 946) RED, wordt 150 dollar aan het Global Fund gedoneerd om AIDS bestrijden met (RED). Dat is genoeg om meer dan 500 dagen levensreddende HIV / AIDS medicatie te leveren in sub-Saharan Afrika. Datzelfde medicijn voorkomt dat een moeder die met HIV leeft, het virus doorgeeft aan haar ongeboren kind.

VERLEIDING

Rood symboliseert de aantrekkingskracht die over de tijd groeit. Vespa 946 vertelt het verhaal van de evolutie van een stijl, de ontmoeting met de moderne wereld, het creëren van nieuwe lijnen die de elegantie van het oorspronkelijke ontwerp verbeteren. Handgemaakte en futuristische, Vespa 946 vertelt het verhaal van ons beste verleden en vernieuwt het in esthetiek, aandacht voor detail en milieuvriendelijkheid. (VESPA 946) RED is het nieuwe hoofdstuk van een geweldig verhaal van schoonheid, enthousiasme en solidariteit.

Cultus

Rood is de kracht van een goed idee. Op het display in de permanente MoMA collecties in New York en de Triennale di Milano, Vespa is een van de twaalf designproducten die een geschreven pagina in de twintigste eeuwse geschiedenis hebben. Het nieuwe (VESPA 946) RED is het laatste voorbeeld van magie en creativiteit, een nieuw recept voor schoonheid en anti-conformiteit, een eeuwige contemporaneïteit.

DETAIL VAN SOCIALE MEDIA

Zie de Vespa 946 door de ogen van hen die er één hebben. Klik op één van de bezienswaardigheden.

DEEL UW AANDACHTSPUNT
Gebruik #vespasprint #details
op Instagram
(Vespa 946) Red

So cool! so red! #Vespa #Vespa946 #iRideRED

Top